top of page


Recepte: Sautēta ežu dižadatene ar ķiplokiem un pētersīļiem
Sastāvdaļas (2 personām): 300 g svaigu ežu dižadateņu 2 ēdk olīveļļas vai sviesta 2 ķiploka daiviņas Šķipsna sāls un piparu Sauja svaigu...
Nauris Dzērve
Lasīts 1 min
Kāpēc izvēlēties Latvijā audzētu un kaltētu eža dižadateni?
Mūsdienās, kad veselīgs dzīvesveids un vietējās izcelsmes produkti kļūst arvien pieprasītāki, eža dižadatenes (Hericium erinaceus)...
Nauris Dzērve
Lasīts 2 min


Sēņu audzēšanas komplekti – viegli, interesanti un veselīgi
Vai zināji, ka sēņu audzēšana mājās var būt tikpat vienkārša kā istabas augu kopšana? Turklāt, ja tās ir ārstnieciskās sēnes kā ežu...
Nauris Dzērve
Lasīts 2 min
bottom of page