Austersēņu Gnoči
Sēnes:
-
300 g austersēnes, sagrieztas
Gaļa:
-
250 g pīļu sirdis
Gnoči:
-
500 g kartupeļu gnocchi
Dārzeņi:
-
1 vidēja izmēra sīpols
-
2 ķiploku daivas, sasmalcinātas
Šķidrumi:
-
60 ml sauss baltvīns
Pārējie:
-
Parmesan vai Džiugas siers
-
50 g sviests
-
3 tējk. svaiga timiāna
-
sāls
-
melnie pipari
-
Pagatavojiet gnoči kā norādīts uz iepakojuma.
-
Pannā izkausējiet pusi no sviesta daudzuma, karamelizējiet sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi, tad pievienojiet sagrieztas pīļu sirdis un cepiet 5 min, pievienojiet austersēnes, sautējiet līdz kļūst zeltaini brūnas. Papildiniet ar ķiploku, sāli un pipariem pēc garšas.
-
Pannā pievienojiet baltvīnu, timiānu un ļaujiet vārīties vēl 5 min.
-
Pagatavotos gnoči pievienojiet pannā, pievienojiet atlikušo sviesta daudzumu, samaisiet un cepiet līdz gnoči kļūst zeltaini.
-
Pasniedziet pārklātu ar svaigi sarīvētu sieru.