top of page
Meklēt

Eksotiska Garša Tavā Virtuvē: Austerēnes Kokosriekstu Pienā ar Čili

  • Writer: Nauris Dzērve
    Nauris Dzērve
  • 27. febr.
  • Lasīts 1 min

Updated: 21. marts

Vai vēlies savai maltītei piešķirt eksotisku un neaizmirstamu garšu? Austerēnes, pagatavotas ar kokosriekstu pienu un čili, ir lielisks veids, kā izbaudīt kaut ko jaunu un aizraujošu. Mēs esam jūsu vietējais sēņu audzētājs Latvijā, kas piedāvā svaigas austerēnes, un vēlamies dalīties ar jums šajā gardajā receptē.

Kāpēc Šī Kombinācija Ir Tik Lieliska?

  • Eksotiskā Garša: Kokosriekstu piens piešķir saldu un krēmīgu garšu, savukārt čili piešķir pikantu un asu noti, kas lieliski sader ar austerēņu maigo garšu.

  • Veselīgums: Austerēnes ir bagātas ar uzturvielām, bet kokosriekstu piens un čili piešķir papildu vitamīnus un antioksidantus.

  • Ātra Pagatavošana: Šo ēdienu var pagatavot salīdzinoši ātri, padarot to par lielisku izvēli aizņemtām dienām.

Recepte: Austerēnes Kokosriekstu Pienā ar Čili

  • Sastāvdaļas:

    • 500g svaigu austerēņu

    • 400ml kokosriekstu piena

    • 2-3 čili pipari (atkarībā no vēlamā asuma)

    • 2 ķiploka daiviņas

    • 1 sīpols

    • 1 ēdamkarote sojas mērces

    • 1 tējkarote laima sulas

    • Olīveļļa

    • Svaigs koriandrs (dekorēšanai)

  • Pagatavošana:

    1. Sasmalciniet sīpolu, ķiploku un čili.

    2. Apcepiet sīpolu un ķiploku olīveļļā, līdz tie kļūst zeltaini.

    3. Pievienojiet čili un apcepiet vēl 1 minūti.

    4. Pievienojiet austerēnes un apcepiet, līdz tās kļūst mīkstas.

    5. Pielejiet kokosriekstu pienu, sojas mērci un laima sulu.

    6. Vāriet uz lēnas uguns 5-10 minūtes, līdz mērce sabiezē.

    7. Pasniedziet, dekorējot ar svaigu koriandru.

Kā Iegādāties Mūsu Svaigās Austerēnes:

  • Apmeklējiet mūsu mājaslapu, liekat grozā un pasūtat,

  • Piegāde: Nodrošinām piegādi Rīgā, Siguldā, Ādažos, Mārupē, kā arī sūtam pa pakomātiem visā Latvijā.

  • Sazinieties ar mums :)


 
 
 

Komentāri

Novērtēts ar 0 no 5 zvaigznēm.
Vēl nav neviena vērtējuma

Pievienojiet vērtējumu
bottom of page